Støt nu

Støt nu

Giv et bidrag og hjælp os til at gøre en forskel

I 2023 modtog LivaPeople 768 henvendelser fra mennesker i udsatte situationer, der havde behov for hjælp og støtte, fordi de har erfaringer med sexsalg, oplevet seksuel udnyttelse, incest, overgreb og vold.

Dit bidrag gør en forskel for, at vi kan bringe håb og yde omsorg for de mennesker, der henvender sig til LivaPeople.

LivaPeople arbejder for at bringe håb og yde omsorg for udsatte mennesker

LivaPeople tilbyder døgnåben, national telefonrådgivning og ambulant rådgivning, hvor vi hjælper mennesker i udsatte situationer, der har behov for hjælp og støtte, fordi de har erfaringer med sexsalg, oplevet seksuel udnyttelse, incest, overgreb og vold.

Vi har ugentlig chatrådgivning, hvor det er muligt at chatte individuelt eller i grupper med andre mennesker, der har lignende erfaringer, og få råd og vejledning af såvel frivillige som fagligt uddannet personale til fx at bearbejde senfølger.

Dit bidrag er med til at gøre det muligt for LivaPeople at støtte og rådgive de mennesker, som henvender sig med ar på krop og sjæl.

LivaPeople søger ligningsgodkendelse

LivaPeople søger ligningsgodkendelse. Det kræver bidrag på minimum 200 kr. fra mindst 100 personer eller virksomheder, som oplyser deres CPR.nr. eller CVR.nr. i forbindelse med donationen.

Hvis vi opnår ligningsgodkendelse, er alle donationer op til 18.300 kr. fradragsberettiget i 2024.

Udover at gøre din eller jeres donation fradragsberettiget, vil en ligningsgodkendelse give LivaPeople en række fordele i forhold til at kunne gøre en endnu større forskel for udsatte mennesker.

Andre betalingsmåder

Det er også muligt at støtte LivaPeople med valgfrit beløb enten via MobilePay eller bankoverførsel. Overførselsoplysningerne er som følger:

MobilePay: 28 96 93

Bankoverførsel: Reg.nr: 5334 kontonr.: 0250111